Unify Partner Newsletter

Juli 2020

De rol van afstandswerken is voor elke organisatie een strategische kwestie geworden bij het plannen van de toekomst.

Daarom wil ik deze maand enkele van de manieren voorstellen waarop Unify zich blijft aanpassen om u te helpen de uitdagingen van deze zich snel ontwikkelende markt aan te gaan.

Om aan te sluiten bij deze nieuwe strategische focus voor onze klanten en prospects, ontwikkelt Unify zich tot Atos Unify – de familienaam voor het aanbod van remote and distributed work en de oplossingen van de Atos-groep.

De komende weken zullen we andere veranderingen doorvoeren om onze positie in de markt te versterken, en ik raad u aan om het volledige artikel hieronder te lezen om meer te weten te komen.

Neem contact met mij op om uw ideeën te delen over wat we op dit moment nog meer kunnen doen om u te helpen.

Stuart Aldridge

Stuart Aldridge
Head of Global Service Providers & Channel Sales
Email: stuart.aldridge@atos.net
Tel: +44 (0) 7970124565

Nieuws

Success story

Aanpassen aan de wereld van afstandswerken

Organisaties over de hele wereld hebben dringend tactische werk-van-huis oplossingen moeten inzetten.

De rol van telewerken is nu strategisch geworden en bijna elke onderneming bekijkt hoe ze zich organiseert voor de toekomst. Dit creëert een nieuwe vraag naar partners om organisaties te helpen hun manier van werken te transformeren zonder afbreuk te doen aan missie kritische normen. Dit is onze kans, en het merk Unify is belangrijker en relevanter dan ooit tevoren.

Om aan te sluiten bij deze nieuwe strategische focus van onze klanten en prospects, ontwikkelt Unify zich tot Atos Unify – de familienaam voor het aanbod op het gebied van Organisaties over de hele wereld hebben dringend tactische werk-van-huis oplossingen moeten inzetten.

Atos Unify ontwikkelt zich tot een “best of breed” solution provider, met eigen producten, complementaire partnertechnologieën en -diensten en oplossingen uit andere domeinen van Atos. In feite is alles wat nodig is om een uitgebreid gamma aan telewerkoplossingen aan te kunnen bieden.

Waar staat Atos Unify voor?

Atos Unify vertegenwoordigt onze waarde propositie om het aanbod van telewerkoplossingen op ondernemingsniveau mogelijk te maken, inclusief:

 • best-in-class communicatie en samenwerking
 • technologieën die alle implementatie- en gebruiksmodellen omvatten
 • gespecialiseerde capaciteiten in missie kritische en high-performance toepassingen
 • wereldwijde dienstverlening in de breedte, diepte, omvang en bereik, met behulp van onze eigen middelen en die van onze partners
 • Atos als stabiele industriële leider op het gebied van digitale transformatiemogelijkheden

Merkontwikkeling

Om de rol van Atos Unify duidelijk te communiceren naar de markt, zijn we de visuele identiteit van Unify aan het ontwikkelen om deze in lijn te brengen met het merk Atos. In de komende weken zullen we hier meer over vertellen, samen met de acties die u kunt ondernemen om deze evolutie te ondersteunen.

Partnerschap

Zoals u hierboven kunt zien, blijven partnerschappen de kern van onze aanpak vormen, want naarmate we de reikwijdte van Atos Unify uitbreiden, verwachten we meer opties voor partnercontent in de vorm van technologieën, diensten en verticale specialismen die deel uitmaken van onze oplossingengroep.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken, om we de behoeften van een “nieuwe normale” markt aan te pakken en onze klanten te ondersteunen met de oplossingen voor telewerken die hen in staat stellen om effectief te werken, ongeacht de locatie van de medewerkers.


Product Update

OpenScape Enterprise Express V10 is nu beschikbaar

Met veel plezier laten we weten dat de nieuwe OpenScape Enterprise Express V10 vanaf 6 juli beschikbaar is.

Als de Express Deployment van OpenScape Enterprise, voegt deze versie aan de reeds uitgebreide set van opties vereenvoudigde, uitgelijnde orderpakketten, eenvoudigere installatie, activatie en onderhoud, versnelling van de orderverwerking, verbeterde servicemogelijkheden met nieuwe termijnen en verhoogde productiviteit en duurzaamheid met flexibele implementatieopties toe.

De hoogtepunten van de OpenScape Enterprise Express V10-versie zijn:

Uitgebreidere adresseerbare mogelijkheden met een vereenvoudigd en verbeterd portfolio:

 • Vereenvoudigde, uitgelijnde orderpakketten
 • Extra uitbreidingspakketten om het basisaanbod uit te breiden
 • Mogelijkheid om elk pakket te verrijken door het bestellen van extra producten a-la-carte

Verbeterde servicemogelijkheden:

 • Nieuwe termijnen, zodat gebruikers over de nieuwste GA-software beschikken.
 • Automatische software-updates support zowel online (SWS) als offline
 • Back-up & restore functies, bescherming van de gebruikersinformatie

Verhoogde productiviteit en duurzaamheid:

 • Verbeterde automatische installatie
 • Uitgelijnde bestelling
 • Eenvoudige en flexibele inzetbaarheid
 • Virtualisatie en co-residentie

Meer informatie nodig?

Neem voor meer informatie en geüpdate materialen contact op met uw Channel Account Manager, of klik hier

Eersteklas communicatie voor bedrijfsadviesgroep ASTORIA

Sinds 1982 vertrouwen klanten uit de hele audit-, belasting- en managementsector op de ASTORIA Groep, waar medewerkers bijzondere waarde hechten aan innovatieve strategieën en toekomstgerichte oplossingen. En dat is precies wat hun eigen nieuwe communicatieoplossing moest zijn. Lees hier welke integrale oplossingsaanpak Unify Partner MEHOKO aan de Astoria Group heeft geboden.

Lees meer

Tools

Toegang tot het Service Ticketing System gaat veranderen

We willen u en uw klantenservice voorzien van handige richtlijnen, tips en gidsen om u te helpen bij het openen van een Incident Ticket.

Binnenkort introduceren we een extra stap waarbij technici worden gevraagd te bevestigen dat ze de verplichte ticketvoorwaarden en GDPR disclaimer hebben gelezen en begrepen, voordat ze het ticketsysteem ingaan. Deze extra stap zal een snellere verwerking en afhandeling van uw aanvragen bevorderen.


Nieuwe Partner Marketing Fund Portal

Last month, we advised you of our upcoming upgraded Partner marketing fund (MDF) portal.

Vorige maand hebben we onze aankomende nieuwe Partner Marketing Fund (MDF) portal aangekondigd.

De nieuwe portal zal op 10 augustus 2020 van start gaan en actieve gebruikers zullen op of voor deze datum een e-mail met hun nieuwe portal logingegevens ontvangen van de nieuwe helpdesk-mailbox: atosmdf@e2open.com

Partner training webinars zijn gepland voor:

 • Maandag 10 augustus, 16.00 uur CET (Engels)
 • Dinsdag 11 augustus, 11 uur CET Engels)
 • Maandag 17 augustus, 16 uur CET (Duits)
 • Dinsdag 1 september, 16 uur CET (Frans)

Uitnodigingen zijn apart verstuurd. De sessies zullen worden opgenomen.

Het oude portaal is nu beschikbaar in view-only modus. Alle openstaande Claimed/Incomplete, of Held activiteiten, jonger dan 12 maanden oud, worden namens u naar de nieuwe portal gemigreerd.  Alle andere open activiteiten (awaiting approval/approved/claimable) moeten op of na 10 augustus 2020 opnieuw worden ingediend als nieuwe activiteiten in de nieuwe portal.

Promo’s

Nieuw OpenScape Software Support (SSP) Reinstatement Policy voor onze Large Enterprise Solutions

Met ingang van 1 oktober 2020 zullen we onze reinstatement policy wereldwijd herzien om meer in lijn te zijn met de huidige industriële praktijk – in lijn met het beleid in Duitsland sinds april van dit jaar.

De bestaande 25% van de 1-jaarlijkse waarde van de op SSP gebaseerde reinstatement vergoeding zal wereldwijd worden vervangen door een %-model dat stijgt op basis van de tijd die is verstreken sinds het einde van het bestaande Software Support contract. Opmerking: In Duitsland is dit beleid al sinds 1 april van kracht.

Dit is meer in overeenstemming met de gangbare praktijk in de industrie en biedt meer motivatie om zowel de softwareondersteuning op tijd te vernieuwen, als om de reinstatementskosten en eventuele extra upgradekosten te vermijden, of in ieder geval te minimaliseren, als het doelsysteem niet langer op een ondersteunde release staat.

Meer informatie is te vinden in de webinar-opname vanwebinar-opname van Partner SalesConnect van donderdag 25 juni 2020. In de tussentijd kunt u uw klanten met aflopende contracten aanmoedigen om deze nu weer te vernieuwen – vooruitlopend op de nieuwe ingangsdatum van het nieuwe beleid om zo te profiteren van het huidige beleid.

Meer informatie

Please note: You must be logged in to the Partner Portal to access some articles and resources.